Personvernerklæring

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller hvordan dayornight samler inn og bruker personopplysninger. Målet er å gi deg en god oversikt om vår behandling av personopplysninger.

DayOrNight AS er behandlingsansvarlig for vår behandling av personopplysninger. Denne erklæringen oppdateres fortløpende.

  1. Når samler dayornight AS inn personopplysninger?
    Vi behandler i hovedsak opplysninger som du har gitt til oss for en av disse årsakene:
  • Du har handlet på dayornight.no
  • Du har registrert en konto på dayornight.no
  • Du har bedt om innsyn etter offentlighetsloven.
  • Du abonnerer på vårt nyhetsbrev.
  • Du har returnert eller klaget på en vare.
  1. Dine rettigheter
    Du kan utøve dine rettigheter ved å sende en e-post til post@dayornight.no. Du har krav på svar uten ugrunnet opphold, og senest innen 30 dager.

Innsyn i egne opplysninger
Du kan be om en kopi av alle opplysninger vi behandler om deg.

Les mer om retten til innsyn

Korrigering av personopplysninger
Du kan be oss rette eller supplere opplysninger som er feilaktige eller misvisende. 

Les mer om retten til å rette eller supplere opplysninger

Sletting av personopplysninger
I gitte situasjoner kan du be oss slette opplysninger om deg selv.

Les mer om retten til sletting

Begrensning av behandling av personopplysninger
I noen situasjoner kan du også be oss begrense behandlingen av opplysninger om deg.

Les mer om retten til begrensning

Protestere mot en behandling av personopplysninger
Dersom vi behandler opplysninger om deg med grunnlag i våre oppgaver eller på bakgrunn av en interesseavveining, har du rett til å protestere på vår behandling av opplysninger om deg.

Les mer om retten til å protestere

Dataportabilitet
Dersom vi behandler opplysninger om deg med grunnlag i samtykke eller en kontrakt, kan du be oss om å overføre opplysninger om deg til deg eller til annen behandlingsansvarlig.

Les mer om retten til dataportabilitet

Du kan klage på vår behandling av personopplysninger
Vi håper du vil si ifra dersom du mener vi ikke overholder reglene i personopplysningsloven. Ta kontakt med oss på epost post@dayornight.no, og fortell oss hva du mener vi kan gjøre bedre.

  1. Hva registreres når du bruker nettsiden vår?
    Noe informasjon innhenter vi fra deg ved kjøp og registrering, og noe innhentes fra enheten du benytter når du besøker vår butikk.

Informasjon du oppgir
Når du handler på dayornight, kan du selv velge om du ønsker å opprette en brukerkonto, eller gjennomføre kjøpet uten å legge igjen personopplysninger annet enn det som er nødvendig for at du skal motta varen.

Handle uten brukerkonto
Når du handler hos oss uten brukerkonto trenger du kun å oppgi følgende informasjon:

  • Navn
  • Epost og/eller telefonnr
  • Leveringsadresse
  • Leveringsmetode

Handle med en brukerkonto
Når du registrerer en brukerkonto hos oss registrerer du følgende informasjon

  • Navn
  • Epost og/eller telefonnr
  • Brukernavn og passord
  • Leveringsadresse
  • Leveringsmetode

Informasjon vi innhenter automatisk:

Webanalyse
Når du besøker www.dayornight.no benytter vi innebygde funksjoner i Shopify Analytics, samt  Google Analytics for å bedre skjønne hvordan individer benytter våre tjenester og produkter. Formålet med dette er å bedre skjønne hvilke varer som våre bruker ser etter, hvilke sider som er besøkt og hvor lenge hver bruker ser på hver side. Vi benytter det også til å se hvilke nettlesere som er benyttet og hvilke land du befinner deg i.

Informasjonskapsler
Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. DayOrNight bruker informasjonskapsler for at ulike tjenester på nettsiden vår skal fungere. Du kan lese mer om du ulike informasjonskapslene vi benytter lenger ned.

Behandlingsgrunnlaget for dette er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 f), som tillater oss å behandle opplysninger som er nødvendig for å vareta en berettiget interesse som veier tyngre enn hensynet til den enkeltes personvern. Den berettigede interessen er å få tjenester på nettsiden til å fungere.

Lagring av opplysninger og behandling av opplysninger fra cookies er ikke tillatt med mindre brukeren av nettsiden både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b. Dette gjøres i brukerens nettleser.

Les mer om hvordan du administrerer informasjonskapsler (nettvett.no)

 Følgende informasjonskapsler brukes på dayornight.no:

Navn

Funksjon

_Brochure_session

Benyttes når du besøker vår side og blar gjennom varene våre.

_landing_page

Følger landingssider.

_orig_referrer

Følger landingssider.

_s

Shopify analytics.

_shopify_fs

Shopify analytics.

_shopify_s

Shopify analytics.

_shopify_sa_t

Shopify analytics relating to marketing & referrals.

_shopify_uniq

Shopify analytics.

_shopify_y

Shopify analytics.

_y

Shopify analytics.

ab_test_3190590030

Shopify analytics.

cart_sig

Shopify analytics.

ki_r

Shopify analytics.

ki_r

Shopify analytics.

ki_t

Shopify analytics.

ki_t

Shopify analytics.

 

Følgende tjenester kan benyttes av vår underliggende leverandør, Shopify, for å forbedre brukeropplevelse, feilsøking og tilbakemeldinger fra brukere:

Rapportering og analyse

Third Party

Description

Privacy Policy

Alexa Metrics

We use Alexa Metrics to help measure how users interact with our websites.

https://www.alexa.com/help/privacy

Bugsnag

We use Bugsnag to help us troubleshoot and fix issues with our websites.

https://docs.bugsnag.com/legal/privacy-policy/

Chartbeat

We use Chartbeat to help measure how users interact with our websites.

https://chartbeat.com/privacy/

Crazy Egg

We use Crazy Egg to help measure how users interact with our websites.

https://www.crazyegg.com/privacy

Fullstory

We use Fullstory to help measure how users interact with our websites.

https://www.fullstory.com/legal/privacy/

Google Analytics

We use Google Analytics to help measure how users interact with our websites.

https://policies.google.com/privacy

Hotjar

We use Hotjar to help measure how users interact with our websites.

https://www.hotjar.com/legal/policies/privacy

KissInsights

We use KissInsights to help measure how users interact with our websites.

https://signin.kissmetrics.com/privacy/

LinkedIn Analytics

We use LinkedIn Analytics to help measure how users interact with our websites.

https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

New Relic

We use New Relic to help measure how users interact with our websites.

https://newrelic.com/termsandconditions/privacy

Optimizely

We use Optimizely to help us test improvements or changes to our websites.

https://www.optimizely.com/privacy/

 

Annonsering:

Third Party

Description

Privacy Policy

Bing Ads

We use Bing Ads to deliver targeted advertisements to individuals who visit our websites.

https://privacy.microsoft.com/en-ca/privacystatement

Drift

We use Drift to help us with conversational marketing to customers while they visit our websites.

https://www.drift.com/privacy-policy/

Facebook Custom Audiences

We use Facebook Custom Audiences to deliver targeted advertisements to individuals who visit our websites.

https://www.facebook.com/policy.php

Google Doubleclick

We use Bing Ads to deliver targeted advertisements to individuals who visit our websites.

https://policies.google.com/privacy

Hubspot

We use Hubspot to manage our relationships with our customers.

https://legal.hubspot.com/privacy-policy

Intercom

We use Intercom to manage our relationships with our customers.

https://www.intercom.com/terms-and-policies#privacy

Marketo

We use Marketo to manage our relationships with our customers.

https://documents.marketo.com/legal/privacy/

Snapchat

We use Snapchat to deliver targeted advertisements to individuals who visit our websites.

https://www.snap.com/en-US/privacy/privacy-policy/

SourceKnowledge

We use SourceKnowledge to deliver targeted advertisements to individuals who visit our websites.

http://www.sourceknowledge.com/privacy

Stackadapt

We use Stackadapt to provide real time optimization.

https://www.stackadapt.com/privacy

 

Sosiale media og innhold:

Third Party

Description

Privacy Policy

Disqus

We use Disqus to provide commenting capabilities on posts on our websites.

https://help.disqus.com/terms-and-policies/disqus-privacy-policy

Facebook Connect

We use Facebook Connect to allow visitors to our website to interact with and share content via Facebook’s social media platform.

https://www.facebook.com/policy.php

Gravatar

We use Gravatar to allow visitors to our websites to create avatars.

https://en.gravatar.com/site/privacy

Pinterest

We use Pinterest to allow visitors to our website to interact with and share content via Pinterest’s social media platform.

https://policy.pinterest.com/en/privacy-policy

Twitter

We use Twitter to allow visitors to our website to interact with and share content via Twitter’s social media platform.

https://twitter.com/en/privacy

Wistia

We use Wistia to display video content.

https://wistia.com/privacy

 

Abonnere på nyhetsbrev
Dayornight.no sender ut nyhetsbrev på e-post til de som ønsker. Nyhetsbrevet inneholder forslag til produkter for deg, nyheter og tilbud.

For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev på e-post, må du registrere en e-postadresse. E-postadressen vil bare bli brukt til å sende ut nyhetsbrev.

E-postadressen lagres hos dayornight, deles ikke med andre og slettes når du melder deg av nyhetsbrevet. Du kan melde deg av ved å trykke på lenken for dette i nyhetsbrevet eller ved å kontakte oss.

Behandlingsgrunnlaget for behandling av e-postadressen din i tilknytning til nyhetsbrevet vårt er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 a), altså samtykke.