Et spill med farger, det vil si ikke bare hvitt og svart dameundertøy

Hvitt og svart dameundertøy er grunnlaget for mange kvinners garderober. Det er faktisk verdt å behandle det som grunnleggende og alltid ha det klart . Disse to fargene er utvilsomt elegante og tidløse, universelle og passer for enhver situasjon. De passer til nesten alle stiler, forutsatt at klærne ikke er laget av gjennomsiktige stoffer. Noen ganger er et bedre valg dameundertøy i en naken nyanse som passer inn i huden. Takket være dette blir den nesten usynlig selv under en gjennomsiktig bluse.
Hvitt og svart dameundertøy er en klassisk stil. BHer og truser i disse fargene regnes som det sikreste valget – universelt, tidløst, egnet for enhver kvinne. Det er mye sannhet i dette, men det betyr ikke at det kun skal være svart og hvitt i linskapet. Det er verdt å prøve noen farger under klærne og begynne å bruke fargerike dameundertøy. I Gatta Intimate-kolleksjonen finner du i tillegg til klassiske nyanser også blått, lilla og til og med grønt dameundertøy! Gi deg selv en fargerik svimmelhet, hver dag og på helligdager.

Hvitt og svart dameundertøy vil være egnet selv for en romantisk date, fordi hvitt er assosiert med sensuell uskyld, og svart er ikke bare sensuelt, men også mystisk. Det er imidlertid verdt å gå to skritt videre og fargelegge undertøysskuffen din, for som det viser seg, er hvitt og svart dameundertøy bare begynnelsen på moten under klær …

Ikke bare hvitt og svart – hvilke farger på kvinners undertøy å ha på seg?

Siden vi allerede har slått fast at ikke bare hvitt og svart undertøy er riktig for kvinners garderobe, er det nå verdt å si noen ord om andre farger på undertøy. Hva skal du velge når du skal bruke røde, grønne eller marineblå BH-er? Og til slutt – hva kan individuelle farger på undertøy assosieres med?

Rødt dameundertøy

Rødt blonderundertøy forbindes ganske tydelig – med sensualitet og forførelse. Samtidig er det den mest populære fargen på kvinners undertøy etter hvit og svart. Det er ingen tvil om at rødt, spesielt saftig som i tilfellet med Gwens BH , er kjærlighetens farge. Det er verdt å bruke dette synspunktet og ha på seg rødt dameundertøy for romantiske datoer for to. Men rødt er også styrke, lidenskap, femininitet og energi. Så bruk røde BH-er og truser hver dag for å øke selvtilliten din og føle deg spesiell. Ikke vær redd for denne dristige fargen! Hvis du foretrekker det, kan du velge dempede nyanser, for eksempel den ukjente Violet rabarbra-BHen , som tilfører karakter, selv om den ikke er like intens.

Rosa dameundertøy

Subtil, sensuell, uskyldig – slik er rosa dameundertøy, spesielt i en delikat puddernyanse. Bruk den som et alternativ til klassisk hvit. Pollys lyserosa blonde-BH fungerer hver dag, også på jobb, men også når du vil se spesiell ut, for eksempel på en kveld med bare dere to. Truser med høyt liv i pudderrosa kan også se veldig feminin ut. Sally-modellen fremhever silhuetten vakkert, modellerer den optisk, og trekker samtidig oppmerksomheten med en subtil nyanse. Dette er et eksempel på en perfekt kombinasjon av delikatesse og sensualitet.

Marineblått undertøy for kvinner

Blondeblått dameundertøy ser kanskje ikke ut til å være det mest opplagte valget, men marineblått er det absolutt. Den dype blåtonen er elegant, ekstremt flatterende og passer enhver kvinne. I psykologi betyr det troskap, autoritet og lederskap. Marineblått dameundertøy kler kvinner som har føttene godt på bakken, er sterke og selvsikre. Mørk marineblå kan være et godt alternativ til klassisk sort. Francesca BH i dyp marineblå nyanse vil bidra til å bryte noen stylingmønstre.

Grønt undertøy for kvinner

Kan du ikke forestille deg en grønn bh og truser du vil bruke? Alt vil bli klart så snart du ser Alexas grønne blondeundertøyssett designet av Gatta. Den dype flaskeskyggen ser elegant ut, men er samtidig litt uopplagt i sammenheng med dameundertøy. Grønt beroliger, bringer harmoni, det er fargen på livet, håp og frihet. Rett etter marineblått er mørkegrønt undertøy et annet alternativ til klassisk svart undertøy.

Lilla dameundertøy

I motsetning til utseende passer lilla perfekt til dameundertøy. Det er en farge som symboliserer mystikk, stimulerer fantasien, er assosiert med rikdom og monarki. Lilla undertøy som Polly-settet fra Gatty vil være et godt valg for en date bare for to. Det vil vekke lyst, understreke din femininitet og styrke. Bruk lilla dameundertøy for å føle og se sensuell ut.

2 hendelser på “Et spill med farger, det vil si ikke bare hvitt og svart dameundertøy”

  1. Lorem ipsum dolor sit amet, lacus eu erat integer bibendum rutrum, sed arcu molestie, in quis ornare, rhoncus scelerisque velit, nam feugiat nibh leo. Ac suspendisse turpis posuere, cursus fames eu eget.

  2. Lorem ipsum dolor sit amet, lacus eu erat integer bibendum rutrum, sed arcu molestie, in quis ornare, rhoncus scelerisque velit, nam feugiat nibh leo. Ac suspendisse turpis posuere, cursus fames eu eget.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
X